De meest groene campings in Limburg vind je via KGC

Niet iedere camping is gelijk en niet iedere camping is even groen of even rustig. Je hebt immers kleine campings waar een paar mensen een tent kunnen opzetten of een eigen caravan neer kunnen zetten en je hebt grootschalige campings met stacaravans die netjes in rijen staan en waar je heel veel faciliteiten hebt zoals zwembaden, kinderspeelplaatsen en bibliotheken. Het is dan ook maar net wat voor soort vakantie je in gedachten hebt dat bepaalt naar welke camping je gaat. Als je met de kinderen op vakantie gaat, dan is het natuurlijk fijn als de camping enigszins kindvriendelijk is. De kinderen kunnen dan hun gang gaan in het zwembad of in de speeltuin en jij kunt dan van je rust genieten. Maar als je zonder kinderen op vakantie gaat, dan wil je zulke kindvriendelijke campings in Limburg misschien liever vermijden. Je hebt dan weinig zin in de drukte die kinderen met zich mee brengen. Via kgc kun je gemakkelijk de wat rustigere campings vinden. Want of er nou faculteiten voor kinderen zijn of niet, je hebt nog altijd te maken met drukke en rustige campings. Beide kunnen zijn voorzien van faciliteiten voor kinderen. Het is ook zo dat niet iedere camping even groen is. Soms sta je gewoon zij aan zij op een groot grasveld. Via kgc kun je de meest groene campings vinden in heel Nederland. Dus als je op zoek bent naar de wat kleinere groene campings in Limburg, dan ben je bij kgc aan het juiste adres. Via de site van kgc.nl kun je zoeken naar campings in Limburg. Maar als je liever naar Drenthe of Groningen gaat, dan kun je uiteraard ook terecht op de site van kgc.nl. kgc staat voor karaktervolle groene campings. Dat betekent dat de campings in Limburg die je vindt via kgc.nl niet bepaald groot zijn. Je vermijdt dan ook het massatoerisme en de drukte die met zulke massale campings gepaard gaat. De natuur is grotendeels ongerept en dat betekent dat de natuur niet wordt weggehaald om plaats te maken voor de camping. Het is eerdere zo dat de camping zoveel mogelijk om de natuur heen wordt geplaatst. Dat betekent dat de caravans en tenten ook niet allemaal netjes naast elkaar in een rijtje staan. Waar plek is, daar kan een tent of caravan staan. Dus voor de meest groene campings in Limburg doe je er goed aan om te zoeken via kgc.nl. Zo weet je zeker dat er nooit een grote camping tussen de zoekresultaten komt te staan. Het zou toch enorm jammer zijn als je per ongeluk toch op een hele grootschalige drukke camping terecht komt. 

Geniet van een rustige vakantie op 1 van de mooie campings in Limburg

Als je eenmaal weet dat je graag naar Limburg wilt om je vakantie door te brengen, dan kun je de site van kgc.nl raadplegen om alle geschikte campings in Limburg te bekijken. Daarna kun je uiteraard ook meteen een plekje op de camping boeken. 

De vele groene campings in Nederland

Zoals gezegd kun je kgc.nl ook gebruiken voor het vinden van campings in andere provincies. Denk bijvoorbeeld aan mooie groene provincies als: 

  • Zeeland
  • Friesland
  • Gelderland
  • Overijssel

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *