Een avond vol verwenning thuis

We verdienen allemaal weleens een avondje vol verwenning. Maar vaak nemen we daar niet de tijd voor en ploffen we op zijn best op de bank op vrijdagavond met een zak chips. Maar wat extra’s is natuurlijk wel leuk, zo nu en dan. Ondanks dat er nu niet veel open is om naartoe te gaan, kan je nog steeds zo’n avond verzorgen. Dat doe je namelijk gewoon thuis. In deze blog geef ik je tips. Lees je mee?

Einde van de werkdag

De situatie in de wereld, zoals die nu is, daar zijn velen al aan gewend. We werken vooral thuis en proberen de routine er zo goed mogelijk in te houden. Op de dag van de verwenningsavond is dat niet anders. Sterker nog, je moet je nog meer aan je routine houden. Zo weet je zeker dat je je werk aan het einde van de dag af hebt en kan ontspannen maar zo weet je ook dat je niet te lang doorwerkt en je op tijd stopt zodat je nog tijd hebt om te ontspannen.

Een spa in je eigen badkamer

Je kan op je verwenningsavond natuurlijk allerlei verschillende dingen doen. Persoonlijk vind ik het heerlijk om mijn badkamer om te toveren tot een tijdelijke spa. Ik maak graag een warm bad met citroenschijfjes, neem mijn huid goed onderhanden met crèmes en maskertjes en kijk een fijne film. Na afloop smeer ik alles in met lotion en glijd ik warm en rozig in mijn pyjama.

Bioscoopavond op de bank

Dan is het tijd voor een film. Het is mijn verwenningsavond dus ik bepaal lekker wat er gekeken wordt! Met een dekentje op de beste plek van de bank ga ik zitten voor wat entertainment, alleen of met familie of een vriend.

Haal alles in huis

Natuurlijk is geen enkel verwenningsmoment compleet zonder lekkers. En al helemaal niet als je jouw woonkamer ombouwt tot bioscoop. Bij een goede film horen natuurlijk goede snacks. En ja, je kan het bij die saaie zak chips houden maar je kan ook heerlijke wijn en kaasjes in huis halen. Misschien wel een heel kaaspakket om uit te proberen. Je hoeft er niet eens voor de deur uit want je kan dus ook online kaas kopen. Heerlijk met een toastje of een andere toevoeging afhankelijk van het soort kaas dat je koopt, stroop bijvoorbeeld. Zo voelt je avondje nog specialer en voeg je er een luxe tintje aan toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *