Een kindling cracker kopen via hottubselect

Op het moment van schrijven zit ik heerlijk in de avondlucht. De geur van deze warme avonden in de lente is mijn lievelingsgeur. De reden daarvoor is namelijk dat mijn buurman dan vaak een vuurkorf aan heeft staan. De geur van vers hout wat verbrand is echt heerlijk. Mijn buurman is een echte houthakker, en doet echt van alles met hout en ook hun tuin staat vol met houten meubels. Ze hebben zelfs een houten hottub die houtgestookt is. Kortom, de geur van hout moet je van houden als je naast hem woont, en gelukkig doe ik dat dus dat is voor ons beiden geen probleem. Vandaag schrijf ik een blog geïnspireerd door de buurman. Hij gebruikt een kindling cracker om zijn hout veilig te hakken, en daar vertel ik wat meer over! Ook over de voordelen van het hakken van je eigen hout. Tot slot vertel ik nog waar je hij zijn mooie hottub vandaan heeft. Veel leesplezier!

Een kindling cracker kopen om veilig hout te hakken

Als je zoveel hout hakt als mijn buurman, dan ben je wel goed. Toch blijft het een gevaarlijk klusje, hoe professioneel je ook bent. Daar heeft een paar jaar geleden een Nieuw-Zeelandse tiener wat op bedacht. Ze ontwierp een soort korf waar je een blok hout in kan leggen. Onderaan zit een splijt-stukje. Door op het hout te tikken met een hamer duw je het stuk op het splijt-stuk, en splijt het hout zonder gevaar. Bijlen of kettingzagen zijn namelijk een stukje riskanter! Een kindling cracker kopen is dus een veilig alternatief!

De voordelen van eigen gehakt hout

Zelf gehakt hout heeft een aantal voordelen. Ten eerste is het natuurlijk een stuk goedkoper dan dat spul van de bouwmarkt. Ook krijg je door het hakken een goede workout. Het is ook een goede activiteit om even je stress en frustraties eruit te werken door op een stuk hout te slaan. Ook doet het fysiek werken in de buitenlucht je goed voor je mentale gezondheid!

Waarom shoppen via hottubselect?

De hottub van mijn buurman komt van hottubselect. Deze website verkoopt voornamelijk hottubs, maar ook gereedschap nodig om die hottub te onderhouden. Hottubselect verkoopt ook de kindling cracker, zodat je je eigen hout kan hakken voor je houtgestookte hottub van hottubselect! Als je dus iets nodig hebt in de trant van een hottub of iets van de middelen die daarbij horen, neem dan eens vooral een kijkje op hun webshop. Een een kindling cracker kopen is echt aan te raden als jij ook wel eens hout hakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *