Een voetbalwedstrijd in Engeland bekijken

Ben je helemaal gek van voetbal? Staat een bezoek aan een Engelse topclub hoog op je verlanglijstje? Dan is het maken van een georganiseerde voetbalreis tegenwoordig makkelijk te regelen. Er zijn namelijk verschillende organisatie die complete reizen aanbieden naar landen met de meest spannende en vermakelijke competities. De Engelse Premier League is er daar bijvoorbeeld een van! Maar ook de Duitse, Spaanse of Italiaanse competities zijn gemakkelijk van dichtbij te ervaren door het boeken van een gespecialiseerde voetbalreis.

Hoe werkt een voetbalreis precies?

Er zijn verschillende soorten voetbalreizen die door organisatoren aangeboden worden. Zo heb je de mogelijkheid om een eenvoudige reis te boeken. Hierbij moet je zelf voor vervoer moet zorgen en de organisatie regelt vervolgens alleen de toegang tot een bepaalde wedstrijd. Daarnaast heb je ook zeer uitgebreide arrangementen waar echt alles voor je is verzorgd. De reis is geregeld, er is een hotel voor je geboekt en natuurlijk is het ticket voor de wedstrijd geregeld. Natuurlijk hangt aan dit soort voetbalarrangement een pittiger prijskaartje dan wanneer je zelf de reis en de accommodatie regelt.

Welk soort voetbalreis je het best kunt kiezen hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste factor is je reiservaring. Heb je nog nooit een voetbalreis gemaakt, dan is het wellicht verstandiger om een compleet arrangement te boeken. Je hoeft je dan nergens zorgen over te maken en kunt je helemaal richten op de wedstrijd. Heb je al wat vaker een voetbalreis geboekt en ken je het klappen van de zweep ondertussen wel, dan kun je jezelf wat geld besparen door zelf je accommodatie en reis te regelen.

Wees er op tijd bij

Ben je fan van de Engelse Premier League en lijkt het je waanzinnig om bijvoorbeeld een van de voetbalreizen Manchester United te boeken, wees er dan absoluut op tijd bij. Wedstrijden in de Engelse Premier League zijn ontzettend populair, mede door het feit dat Engeland slechts aan de overkant ligt en je dus vrijdag kunt vertrekken, terwijl je op maandag weer fris bij de baas aan het werk kunt. Prijzen voor wedstrijden van de populaire clubs als Manchester United liggen doorgaans wat hoger dan die van andere wedstrijden, maar daar krijgen je dan ook gegarandeerd een wedstrijd van topniveau te zien.

Let er bij het kiezen van een organisatie die voor jou de voetbalreis organiseert op, dat je kiest voor een erkende en gespecialiseerde organisatie. Helaas gaan er nog steeds altijd mensen de mist in door bijvoorbeeld in te gaan op arrangementen die via bijvoorbeeld Marktplaats worden aangeboden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *