Heerlijk genieten in Duitsland

vakantie

Hebben we het over een vakantie naar Duitsland, dan gaan de meeste mensen naar Zuid Duitsland toe. Toch heeft het land veel meer prachtige gebieden, die nog niet bekend zijn bij de toeristen. Een vakantie Rügen is een van deze plaatsen waar nog niet heel veel mensen komen, ondanks dat het een schitterend schiereiland is hebben weinig mensen er nog van gehoord. Toch is het zeker de moeite waard om er op vakantie naartoe te gaan, zowel voor de strandliefhebber als iemand die van mooie natuur houdt. Het eiland is niet heel groot, maar perfect om mooie wandelingen en fietstochten te houden tijdens je vakantie.

Kies voor de ultieme vakantie

Tijdens je vakantie Rügen kun je er zelf voor kiezen hoe je deze indeelt, ga je met eigen vervoer of kies je voor een compleet verzorgde busreis? In een dag ben je gezellig met de andere vakantiegangers op het prachtige schiereiland voor een mooie vakantie, tijdens deze vakantie worden verschillende bezienswaardigheden bezocht. Bijvoorbeeld met de stoomtrein ga je naar prachtige bosrijke gebieden die het eiland kent, maar je gaat ook een dag van het eiland af naar een andere stad toe. Een heerlijke vakantie waar je alle mooie plaatsen van het eiland ziet, en je een onvergetelijke vakantie hebt.

vakantie rugen

Geschikt voor iedereen

Een vakantie Rügen is geschikt voor iedereen, zowel volwassenen als kinderen kijken hun ogen uit en hebben een heerlijke vakantie. Weet je zeker dat je alle mooie bezienswaardigheden ziet, of niets missen dan is een pakketreis misschien een goede optie. Hierbij kun je bijvoorbeeld een mooie fietsvakantie maken, die naar wens 4 tot 8 dagen is. Hierbij bezoek je elke dag de mooiste plaatsen die het schiereiland kent. Tijdens het rondje Rügen verken je het complete eiland in acht dagen, dit is te doen omdat het eiland vrij compact is. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *