Kroatië en haar mooie natuur!

camping lanterna

Hoogstwaarschijnlijk denk je niet direct aan een zonovergoten vakantie naar Kroatië. Maar toch is het de hoogste tijd dat wel te doen! Kroatië biedt namelijk onwijs veel moois met zich mee! De schitterende stranden en de omgeving die gewoonweg gezien mag worden! Zo is Istrië een van de bekendste badplaatsen in Kroatië. 

Zo ben je bijvoorbeeld meer dan welkom op camping Lanterna in Kroatië. Deze camping is geschikt voor jong en oud en biedt ontelbaar veel leuke dingen! Heerlijk vertoeven in het water of langs de waterkant genieten van het zonnetje. Daarna genieten in een van de restaurants welke deze camping te bieden heeft! De smaakvolle keuken moet je hebben geproefd!

Op zoek naar plezier voor het hele gezin?

Dat camping Lanterna enorm mooi is en voor voldoende plezier zal geven is wel duidelijk. Maar voor de echte waterratten onder ons, er is een waterpark vlakbij! Met een paar minuten in de auto ben je er al en kun je van juni tot medio september hier het water trotseren! Garantie is wel dat je onwijs veel plezier zult beleven en in de avond lekker een pizza kunt eten in de pizzeria op de camping zelf! 

Via de website van Allcamps.nl kun je zonder problemen jouw vakantie boeken. Door de stappen te volgen wat gewenst is ben jij binnen een paar tellen klaar en kan jouw vakantie beginnen!

camping lanterna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *