Leuke strandbestemming

Zakynthos Griekenland

Zoek je een leuke bestemming die niet superdruk is dan is Zakynthos Griekenland mogelijk een leuke optie, het eiland is populair om zijn beroemde stranden. Aan de zuidkant van het eiland zul je het meeste toerisme vinden, vind je ongerepte gebieden mooier dan moet je afreizen naar het noordoosten. Laganas is de bekendste vakantieplaats op Zakynthos, hier komen veel toeristen uit Engeland van de zon genieten. Ook kun je er uitgaan in een van de vele discotheken en nachtclubs. 

Kleine sfeervolle plaatsen

Op Zakynthos Griekenland zijn er ook kleine knusse plaatsen te vinden, Agios Nikolaos en Agios Sostis zijn twee goede voorbeelden. Veel Nederlanders zijn gek van de twee leuke en mooie plaatsen, de plaatsen zijn rustig en toch heel gezellig. Wil je de drukte opzoeken dan hoef je maar een kwartier te lopen naar Laganas, Agios Nikolaos is het kleinste dorp van de twee. Het ligt helemaal in het noordoosten van Zakynthos, ga je een dagje naar de blauwe grotten dan vertrek je vanaf die plaats. 

Zakynthos Griekenland

Blauwe grotten

Ben je in Zakynthos Griekenland dan moet je natuurlijk ook bij de blauwe grotten een kijkje nemen, met een bootje vanaf Agios Nikolaos vaar je naar de grotten toe. De grotten zijn niet echt blauw, door de weerkaatsing van het heldere blauwe water is het net of de grotten blauw van kleur zijn. Ga je van de kustplaatsen naar het binnenland van het eiland, dan krijg je een heel ander beeld van Zakynthos. Daar zie je prachtige olijfbomen en wijngaarden, het is aan te raden met de auto het eiland te verkennen op zoek naar prachtige plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *