Springen op het bed

Ik kijk op mijn wekker, het is half 6. Mijn kleine dochter springt op en neer op het bed om ons wakker te maken. Dat is het moment dat ik denk waarom heb ik ook alweer kinderen? Ik ga rechtop zitten en geef mijn lieve schat een dikke knuffel. Mijn vriend blijft gewoon lekker liggen. Die denkt als jij wakker bent is het wel prima. Ik sta op doe mijn badjas aan en neem haar mee naar beneden. Ik zet haar neer en maak ontbijt voor haar. Daarna gaat ze lekker spelen en is mijn vriend beneden. Nu kan ik een douche nemen en even echt wakker worden. Na het douchen pak ik een kop koffie en plof ik neer op de bank. Nadat de koffie op is pak ik mijn jas en til de kleine de auto in. Ik zet haar af bij de peuterspeelzaal en rij zelf door naar werk.

Lage motivatie

Op werk aangekomen zie ik dat het hartstikke druk is. Mensen hebben er geen zin in zijn chagrijnig en leveren ook lage kwaliteit. Dus we moesten maar aan de touwtjes gaan trekken. Ik motiveerde iedereen om zijn beste beentje voor te zetten en liep daarna door naar mijn kantoor. Ik deed de deur achter mij dicht en ging zitten. Ik opende mijn laptop en had gelijk een mail binnen. Ik opende mijn mail en zag dat het van mijn nicht was.

Mijn eerste mail

Ik opende de mail en ze stuurde allemaal foto’s van heren kleding en pantoffels. Het zag er erg leuk uit en ook erg comfortabel. Ik stuurde een mail terug om te vragen op welke website ze dit had gevonden. Binnen no time kreeg ik een mail terug met het webadres. Ik ging maar eens kijken op de site. Hier zag ik leuke sweatshirts en polo’s. Dat vind ik altijd zo leuk staan bij een man. Ik zag een paar leuke combo’s waarvan ik dacht. Laat ik dat is bestellen voor mijn vriend. Een kleinigheidje is altijd leuk. Ik zag op de site dat je ook maatadvies kan krijgen. Hierdoor ben je bijna zeker dat je de goede maat te pakken hebt. Dan hoef ik het niet terug te sturen wanneer het niet past. Dat is namelijk altijd wat minder leuk als het een kleinigheidje is. Naast leuke combo’s keek ik ook nog even naar pantoffels. Die zagen er zo heerlijk uit. En wanneer hij ze niet aan heeft pik ik ze denk ik om aan te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *