Tips voor uitstapje met collega’s

elektrische scooter tour

Een uitstapje met collega’s is altijd een leuk moment om elkaar eens wat beter te leren kennen, buiten het werk om. Uitstapjes zijn altijd goed voor de teambuilding en voor de sfeer binnen een bedrijf. De baas laat ook zien te willen investeren in het bedrijf door een uitstapje tussen collega’s mede mogelijk te maken. Misschien heb je een personeelsvereniging die uitstapjes organiseert binnen jouw bedrijf, of misschien wordt jou gevraagd of je eens mee zou willen denken over een geschikt uitstapje voor jou en je collega’s. In dit artikel geven we je enkele tips om een geslaagd uitstapje te organiseren voor jou en je collega’s.

elektrische scooter tour

Wat zijn geschikte uitstapjes?

Per bedrijf is dit natuurlijk erg verschillend, het is enerzijds afhankelijk van welk budget er beschikbaar is. Maar wat ook een belangrijk punt is om naar te kijken, is de leeftijdscategorie en interesses van collega’s. Binnen een jong bedrijf is het misschien leuk een actieve activiteit te organiseren, maar als je binnen een bedrijf werkt waar veel variatie is in leeftijd is het handiger iets te kiezen wat geschikt is voor alle leeftijden. Kijk ook vooraf altijd of er wel of geen partners bij zijn en wat hun mogelijkheden zijn, om het uitstapje wel veilig te houden. Een uitstapje naar een skihal kan heel leuk klinken, maar als er ongelukken gebeuren zijn je collega’s misschien wel een tijdje uitgeschakeld voor hun werkzaamheden.

Uitstapjes voor alle leeftijden

Een leuk en geschikt uitstapje voor vrijwel alle leeftijden is bijvoorbeeld een elektrische scooter tour. Tijdens een elektrische scooter tour kan je gezellig van de omgeving genieten en kom je veel verder als tijdens een wandel of fiets uitje, zonder dat het veel inspanning kost voor de deelnemers. Een elektrische scooter tour is ook een goede corona proof activiteit omdat het zich in de buitenlucht afspeelt. In deze corona tijd is het bij de organisatie dan ook altijd handig rekening te houden of je activiteit wel binnen de huidige corona regels passen. Over het algemeen vallen buiten activiteiten hier altijd wel onder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *