Waarom een stromerfiets aan alle vooroordelen van elektrisch fietsen een einde maakt

Zijn elektrische fietsen alleen voor ouderen en ziet er niet uit? Ook met een elektrische fiets kom je bezweet op je werk? De elektrische fiets is niet zo snel als het lijkt, laat staan sneller dan de auto? Onzin! Met een stromer fiets help je iedereen uit de droom. Alle vooroordelen van elektrisch fietsen belanden de prullenbak in.

Een nieuwe fietservaring

Met een stromer fiets fiets je niet meer zoals je je hele leven gewend bent te fietsen. De stromer fiets zorgt voor een nieuwe ervaring die uniek is voor jou. Het is namelijk niet zomaar een elektrische fiets. De stromer fiets is een snelle elektrische fiets, die jou in een ommezien van tijd op je werk brengt. Fietsen met de stromer fiets is sneller dan rijden met de auto of met het openbaar vervoer, zeker als je door bebouwde gebieden fietst. Dat is het voordeel van de Nederlandse fietsinfrastructuur en de supersnelle elektrische fiets.

Snelfietspaden zijn gemaakt voor jou

Nederland is een fietsland bij uitstek. Ons land telt duizenden kilometers fietspaden en sinds kort zijn daar brede snelfietspaden bijgekomen. Die zijn voor jou gemaakt – om je uit te dagen de auto te laten staan en op je fiets naar je werk te gaan. Op een stromer fiets telt de wind niet meer mee, je hebt die namelijk altijd in de rug. Ook het excuus dat je niet bezweet op je werk wilt verschijnen telt niet meer. De sterke elektrische motor geeft je voldoende ondersteuning voor een relaxte rit. 

De snelheid, de uitstraling en nooit een lekke band

Een stromerfiets is niet zomaar een elektrische fiets. Het is een massieve, stevige fiets met een sportief uiterlijk. Alle kabels zijn weggewerkt en de display laat je kennismaken met allerlei technische snufjes. Het fietsen wordt tot een dagelijkse traktatie, die iedere werkdag tot een mooie dag maakt.Stress onderweg zit er niet meer in. De stromer fiets heeft namelijk anti-lekbanden. Je staat dus nooit onbedoeld stil, komt nooit meer bezweet aan op je werk en bent nooit meer te laat.

Een stromer fiets haalt alle excuses en smoesjes van een elektrische fiets onderuit. Niet meer zweten, nooit meer lek, een sportieve uitstraling en ook nog eens supersnel op je werk. Niets houdt je nog tegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *