Wat dacht u van een keer te gaan kamperen in Drenthe?

Mijn familie heeft een jaarlijkse reünie. We kiezen dan met zijn allen een plek uit, iets wat een uitdaging is in de praktijk kan ik u vertellen. Twee jaar geleden was het mijn man zijn beurt om een plek te kiezen om te gaan kamperen, gelukkig waren we het daar over uit met de familie. Maar door Corona was alles verpest en hield het op voor dat jaar. Nu is het wat rustiger in Nederland dus hebben we besloten om het nog een keer te proberen. Dit jaar is het weer aan mij om een mooie camping te vinden om te gaan kamperen. Ik las op internet dat de leukste plek om te kamperen in Drenthe is. Toevallig wilden we altijd al kamperen in Drenthe en daarom is de familie heel blij met mijn keuze! Ik op zoek naar campings in Drenthe en toen kwam ik deze site tegen. Ik ging heel de site doorlezen en ik zag dat ze niet alleen leuke huisjes en caravans hebben maar ze hebben ook een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin, dit is echt perfect voor de kinderen aangezien het weer niet al te best is. Er is veel te doen in de omgeving dus we kunnen gezamenlijke uitjes doen, zoals fietsen, en uit eten gaan. In onze familie hebben we 3 honden en bij deze camping zijn er ook honden toegestaan dus daar zijn we ook heel blij mee. Ik heb besloten om de comfortplaats XL extra groot te boeken. Daarbij zit een stukje kunstgras, parkeerplaats voor de auto en picknickbankje etc. Het was echt top kamperen in Drenthe, heel de familie was heel enthousiast. De kinderen praten er nog steeds over en willen volgend zomer het liefst nog een keer kamperen in Drenthe. Er waren leuke gezinnetjes waarmee we samen hebben ontbeten en gezwommen. Op het terrein zelf was er geen zwembad maar in de buurt is er een hele leuke speelvijver heel leuk voor koppels en gezinnen. Het voelde even alsof we in een ander land waren. We hebben nog steeds contact met hun en we hebben afgesproken om volgend jaar weer met zijn alle samen terug te komen om te kamperen in Drenthe.

Fijn kamperen in Drenthe begint op campingdeberken.nl

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb want het is een hele fijne en duidelijke site om informatie te vinden over de camping. Alles staat boven aan de site aangegeven, dus voor jong of oud te begrijpen die wil gaan kamperen in Drenthe. Als je vragen hebt kan je je ze op de site stellen en er wordt ook daadwerkelijk antwoordt op gegeven in een korte tijd.

Deze camping is ideaal voor gezinnen

Een goede site voor een leuke kampeervakantie met familie of gezin en ik kan daarom zeggen dat:

  • Ik iedereen deze site aanraad als u wilt kamperen in Drenthe
  • ik heel erg tevreden ben met de service van deze site
  • Mijn vragen werden snel beantwoord, en er was veel informatie te vinden op de website

Als u meer info wilt, kunt u zelf ook op de site kijken. Ik ben heel blij dat ik deze site ben tegengekomen, ik raar het iedereen aan om de site te bekijken als je een leuke familiedag nodig hebt. Toen ik vragen had werd mijn mail ook snel beantwoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *